top of page

Ervaring in het bedienen van de consument

Gilfi - Slogan

Al meer dan 40 jaar is Gilfi, gevestigd in Francorchamps in het hart van de Belgische Ardennen, met veel genoegen de partner bij uitstek voor al je desserts.


In de loop van de jaren heeft Gilfi een solide reputatie opgebouwd bij zowel particulieren als professionals, gebaseerd op de zeer hoge kwaliteit van de producten, evenals op de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.


Open van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur. We verheugen ons erop je te verwelkomen en je te helpen "een ander soort dessert" te ontdekken!

Glace vanille

Een mengeling van traditie en vernieuwing

Gilfi blijft de weg van de ijstraditie volgen met het doel je, naast de onvermijdelijke smaken, een compleet assortiment van originele en gedurfde smaken aan te bieden.


Als pionier in "speciale" smaken en subtiele mengsels van smaken, is Gilfi niet vergeten zorg te dragen voor zijn lijn van klassieke smaken, maar ook voor zijn individuele diepvriesdesserts, ijstaarten en andere ijsproducten.


Van ijs van de bovenste plank tot een pure vruchtensorbet tot een trou normand met kruidensmaak, kwaliteit wordt alleen geëvenaard door originaliteit!


Meer dan 200 smaken: het is moeilijk ze allemaal in een paar regels op te sommen, het beste is ze te proeven! Voor het plezier ontdek je een ijsje dat allesbehalve gewoon is.

Naar ijs

Glace sorbet

Naar sorbets

Profiteroles

Naar dessert

Gâteau vanille chocolat.jpg

Naar ijstaarten

Pièce montée

Naar decorstukken

Pièce montée mariage

Alleen kwaliteitsingrediënten

Hoogwaardige basisstoffen, boerenmelk en room zijn de basisingrediënten voor een natuurlijke en echte smaak!

De kleine extra's

  • Sinds 2014 zijn er 300 zonnepanelen op het hele oppervlak van ons dak gelegd. Deze panelen verminderen de CO2-uitstoot met 30%.

Kies voor originaliteit en kwaliteit voor al je desserts en vertrouw op Gilfi! Neem contact met ons op per e-mail of bezoek onze winkel.

CONTACT OPNEMEN

bottom of page