Rue Crufer, 7. 4970 (Francorchamps)
Individuele desserts van de bistro
• Vanille soezen +/- 30 stuks of +/- 1,2 kg
• Vanille profiteroles per 18 stuks (in een glazen verpakking)
• 12 taartjes tatin +/- 180 g
• 6 grand marnier soufflés +/- 100 g + 1 € borg
• 12 grand marnier soufflés met plastic +/- 95 g
• OP BESTELLING: eau de villée/cointreau/tiramisu minimum per 36 in glas of plastic
• 12 ijskoude nougats +/- 105 g
(pistache/gekonfijt fruit/amandelen/noten)
• 12 koninklijke vacherins +/- 135 g
(amandelmelk/frambozensorbet/Italiaanse meringue)
• OP ORDER VAN 72 MINIMAAL EENHEDEN (12 werkdagen vertraging) :
• 12 bosvruchtenvacherins +/- 135 g
(vanille/bosvruchten sorbet/Italiaanse meringue)
• 12 ijskoude praliné rochers +/- 120 g
(Bretoens zandkoekje/vanille/Ferrero rocher®) niet verkrijgbaar in de zomer
• 12 krokante chocoladebommetjes +/- 105 g
(vanille/frambozen soesjes/biscuit)
• 12 mysteries +/- 105 g
(vanille/meringue/nougatine)
• 32 paletten (dessertbodem zonder vulling) 1 smaak +/- 110 g (chocolade/ mokka/speculaas/aardbei)
OF
• 32 paletten (dessertbodem zonder vulling) 2 smaken +/- 110 g (vanille/chocolade - vanille/mokka - vanille/aardbei - vanille/speculaas - vanille/krokante hazelnoot)
Italiaanse specialiteiten
• 14 cassata +/- 110 g te bestellen per 6 dozen
(vanille/chocolade/tutti frutti/gekonfijt fruit)
• 16 Milanese plakjes +/- 110 g
(vanille/meringue/druiven/Braziliaans)
• 12 donkere tartufo +/- 110 g
(chocolade/rum/sabayon/cacao)